Pan-All,
the Flush partition factory

Ontdek onze laatste nieuwtjes op LinkedIn 

 
 
Circulaire systeemwanden

30-06-2023

Circulaire systeemwanden

Circulair bouwen is bouwen met een beter, zuiniger gebruik van hulpbronnen. Dat doen we door in een intense samenwerking slimmer te ontwerpen en kringlopen te sluiten. 

PAN-ALL werkt reeds jarenlang oplossingen op maat van de klant uit. Onze FLUSH systeemwanden kunnen 100% circulair ingezet worden op volgende manieren. Demonteren en stockeren ter plaatse, op uw nieuwe locatie of bij ons. Volledig of deels hergebruik. Terugname van volledige wanden of onderdelen. We werken graag samen met u de meest toepasselijk oplossing uit. We ontwikkelden hiervoor 4 verschillende programma’s.

 
   

FLUSH – REUSE  

FLUSH – RECOVER  

FLUSH – RECYCLE 

FLUSH – CONCEPT

Zijn er op jouw bedrijf of kantoorruimte reeds bestaande systeemwanden uit ons gamma en wil je de uitwerking van je renovatie of herbestemmingsproject beperken? Dan bekijken wij graag samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf!

Voor verdere inlichtingen kan je hiervoor terecht op: info@pan-all.be, begin je mail met “CIRCULAIRE WANDEN”.

 

PAN-ALL neemt MOBIELE WANDEN Abopart over

15-11-2017

PAN-ALL neemt MOBIELE WANDEN Abopart over

Begin juni 2017 heeft PAN-ALL de activiteiten van ABOPART BELGIE overgenomen.

Abopart België heeft in zijn 25 jarig bestaan een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd in het vervaardigen en plaatsen van kwalitatief hoogwaardige mobiele wanden, waarbij scherpe prijzen centraal staan. Wij zijn dan ook verheugd dat wij de activiteiten van Abopart België onder onze hoede kunnen nemen en ons productaanbod verder kunnen uitbreiden.

Mobiele wanden zijn samengesteld uit meerdere panelen, die al dan niet verbonden met elkaar, een ruimte snel kunnen opdelen of groter maken. Deze panelen hangen vrij in een plafondrail en worden verplaatst met behulp van diverse rolwagensystemen.

Vouwwanden glijden in een discreet vloerprofiel en hier zijn de panelen onderling verbonden door scharnieren. Deze worden meestal toegepast wanneer mobiele wanden nodig zijn maar om de één of andere reden niet kunnen opgehangen worden.

Beiden types zullen toegevoegd worden aan het uitgebreid gamma Flush systeemwanden.

De overgang van de productie van Kalmthout naar Geraardsbergen is reeds afgerond en deze afdeling is sinds begin november volledig operationeel.

Trends Gazellen 2017 : Pan-All bij de 200 snelstgroeiende bedrijven

28-04-2017

Trends Gazellen 2017 : Pan-All bij de 200 snelstgroeiende bedrijven

Na 2010 en 2012 behoort Pan-All opnieuw tot de selecte groep van 200 Trends Gazellen in de provincie Oost-Vlaanderen binnen de categorie middelgrote ondernemingen. De genomineerden worden geselecteerd op basis van een analyse van alle bedrijven uit de Trends Top 100.000, waarbij gekeken wordt naar de groei van omzet, personeelsbestand en cashflow.

“De Trends Gazellen zijn de snelgroeiende bedrijven die het competitieve vermogen van de streek aanzwengelen en het ondernemingsklimaat in positieve zin beïnvloeden. De Trends Gazellen zijn de bedrijven die symbool staan voor competitief ondernemerschap. Snelgroeiende bedrijven dragen in belangrijke mate bij tot de economische dynamiek van een regio. Deze "gazellen" zijn krachtbronnen van innovatie, zwengelen de werkgelegenheid aan en zijn vaak een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven. “ (bron: trendsgazellen.be)

 

Pan-All wint Unizo Business Award 2013

25-11-2013

Pan-All wint Unizo Business Award 2013

De kandidaten werden gekozen op basis van verschillende criteria : creativiteit in het ondernemen, vernieuwing en innovatie zijn de sleutelwoorden voor de Business Award 2013.

TV-serie : De Ridder

12-10-2013

TV-serie : De Ridder

De Flush systeemwanden werden gekozen om het decor te vormen van de nieuwe TV-serie ‘De Ridder’. In deze nieuwe misdaadreeks kruipt Clara Cleymans in de huid van Helena De Ridder, een jonge en ambitieuze openbaar aanklager die elke week opnieuw strijd voert voor meer rechtvaardigheid. De Ridder loopt vanaf 13 oktober dertien weken lang op Eén.

« vroegere items  

 

Project in de kijker

Product in de kijker

Webdesign : ETS-Informatics | © 2024 PAN-ALL nv systeemwanden, alle rechten voorbehouden | Sitemap